O nama

pinus zgrada
Preduzeće “PINUS” d.o.o Beograd osnovano je 1993 god. Osnivač i direktor je Kljajić Tomislav, bavi se proizvodnjom i preradom plastičnih masa tj. folija, kesa i džakova raznih vrsta, boja i dimenzija. U procesu proizvodnje za izradu naših proizvoda koristimo sirovine domaćeg porekla kao i sirovine iz uvoza
Ukupno zapošljava 13 radnika sa različitim poslovnim zaduženjima. Od skromnih početaka, naša firma se razvila u mini fabriku koja se sada nalazi na Altini u Zemunu ul. Oskara Daviča br.1.
pinus kancelarija
pinus proizvodnja
"PINUS" d.o.o. proizvodi polietilenske folije, kese i džakove niske i visoke gustine. Na našim proizvodima moguće je štampanje logotipa ili slika u 4 boje. Posedujemo sve neophodne objekte i mašine pod jednim krovom, a naše mašine za proizvodnju kesa od plastičnih materijala proizvode više desetina tona najrazličitijih vrsta kesa mesečno. Radna snaga je vrhunski utrenirana i obučena, što kupcu daje sigurnost da će proizvod biti visokog kvaliteta i da će zadovoljiti sve njegove potrebe. Naravno posebna pažnja posvećuje se razvijanju novih poslova, osvajanju novih tržišta i razvoju novih tehnologija i njihovom potpunom usvajanju, uz dodatnu obuku radnika.
pinus proizvodnjaSve ovo čini da "PINUS" d.o.o. ostaje u vrhu domaće proizvodnje kesa i plastične ambalaže. Naši proizvodni program je raznovrstan i sastoji se od sledećeg:

- Treger kese
- Kese za zamrzivače
- Džakovi za đubre
- Butik kese
- Kese sa štampom
- Papirne kese


pinus kancelarija beograd
pinus proizvodnja kesa beograd

Pinus Proizvodi

WP Google Maps Error

In order for your map to display, please make sure you insert your Google Maps JavaScript API key in the Maps->Settings->Advanced tab.

Lokacija

Naš kontakt

  Address: Oskara Davića 1

  Phone: (+381) 11 37 56 846

  Web: Pinus-bg.com